Speelgoed

Niets is toch leuker dan je kind lief te zien spelen met vrienden of alleen. En vooral wanneer het zowel leerzaam als veilig is voor je kind of baby. Bij Kids aan zee vind je de leukste speelgoed van de bekendste merken, zoals Little Dutch, Happu Horse, Jollein, Nijntje en nog veel meer. Met een groot assortiment speelgoed dat varieert van knuffels, speelgoed auto’s, kinderboeken en nog veel meer voor alle leeftijden.

Veel van de speelgoed helpen een groot deel aan de ontwikkeling van kinderen, door leerzame spellen. Kinderen leren vanaf jongs af aan enorm veel en vooral door de hulp van speelgoed met een leerdoel, zoals tellen of blokken vullen. Het leert een kind om leergierig te worden en alles met een leuke manier aan te pakken. Wij proberen dat zo veel mogelijk te steunen door een groot deel van ons assortiment aan leerzame en veilige speelgoed toe te wijden.

Speelgoed is ook altijd leuk om te geven als (kraam)cadeau. Wij houden van een feestje, dus als je bestelling ingepakt moet worden kan je dat aangeven bij het uit-checken van je bestelling. Laat ook even weten of het voor een jongen, een meisje is of als je het nog niet weet kan je dat natuurlijk ook aangeven bij de opmerkingen.

 

Geen producten gevonden...