Girls

Bij Kids aan zee vind je de leukste en bekendste kinderkleding van de meest hippe merken voor de girls. Wij bij Kids aan zee vinden het belangrijk dat alle meiden zich comfortabel en hip voelen in hun kleding, vooral wanner de meiden lekker aan het spelen zijn. Daarom shop je bij Kids aan zee de bekendste kinderkleding merken, zoals Frankie & Liberty, Kids Only, Raizzed, Looxs, Retour en nog veel meer.

De nieuwste collecties shop je bij ons voor de scherpste prijzen met fijne service. Door de grote collecties van de kindermerken kun je de leukste outfits combineren met verschillende kleuren en stoffen. Wij proberen zo veel mogelijk stijlen aan te bieden, om je kleine meid zo veel mogelijk te laten stralen in de gekozen outfit. De maten variëren bij bepaalden merken, maar kinderkleding begint over het algemeen bij maat 110 tot maat 176. Dus alle meisjes op de basisschool en een deel middelbare school kunnen gezellig bij ons winkelen.

Om je veel tijd te besparen, kun je lekker vanaf je thuis bij ons winkelen. Alle bestellingen worden snel naar je thuis verzonden en boven de €75,- rekenen wij geen verzendkosten. Kinderen vinden vaak duizend andere dingen leuker dan kleding passen, en op deze manier kunnen ze lekker thuis in de eigen kamer hun kleding proberen. Je kind blij en jij blij, want niets is toch leuker dan je kind zien stralen in leuke nieuwe kleding.